paddlat kajak

Jahopp, da tankte jag sara beratta lite om dagen och gardagen...

Vi stack pa forfest pa ett hostel innan vi drog till beach hotellet som var smockat med folk (upptackte aven att beach hotellet ar battre an cheekys) och patal om cheekys kan jag ju beratta at vi nu vet varfor vi nastan blivit portade pa cheekys.. for tydligen har dom slangt ut Malin som dom sa var for full, vilket hon inte var.. sen har jag tydligen foroskt smyga in henne genom branddorren??!! Men det lustiga ar att ingen av oss har sett nagon annan dorr en den dom kastar ut oss fran hela tiden... vet inte vad dom har fatt det fran, eftersom att denna kvallen detta hande sprang malin hem efter att hon blivit utslangd for att ata upp hela kylskapet.. alltsa maten i kylen :)

men iaf.. vi fortsatte till beach hotellet igar med ett gang kompisar, tappade bort varanda i den stooooooora lokalen.. aldrig sett en storre krog.. Men da och da sag jag Malin, som kom springades i ett par tomtebyxor??!! Jultomten var tidig iar tankte jag, men det var bara Malin som tur var ;) ..hade fatt lana dom av en trevlig aussie guy som var tomtekladd.. sen gick vi till stranden for att kolla in beach partyt och vips blev klockan 4 och vi begav oss hem.

kandes som vi sovit i tio minuter innan klockan ringde 07:00 , da var det dags for att paddla kajak for att fa se delfiner och valar!! (malin skulle ju prova skydiveing men de blev installt da man tydligen behovde boka det 4 dagar tidigare?? :( sa det for hon testa pa en annan dag) Vi gick ut och satte oss och vantade pa varan skjuts som kom.. Val framme tankte vi vad gor vi haaaaaar??! Sag en hel dros med folk sta med flytvastar och hjalmar??? Vad ska vi med hjalmar till tankte vi, men det markte vi senare att det behovdes.. For det var inte nagra sma vagor som vi skulle ta oss igenom. Jag fick nastan en hjartattack varje gang vi motes av en vag, men vi klarade hela paddlingen utan att ramla ur baten, forutom nar vi skulle i land.. Da ramla vi bada ur och fick nastan hela baten over oss, puhhh att vi klara det sa bra som vi gjorde.. Btw vet ju hur det gick nar vi var i thai och skulle paddla..slutade med att vi vande efter 20minuter. Och idag skulle vi paddla bakis i 2 timmar?? Da undrar ni sakert hur detta gick? JO det var blend det jobbigaste vi nagonsin gjort, aldrig slitit sa som vi gjorde idag... Malin fick aran att sitta langst bak eftersom att den starkaste skulle styra baten, och det klarade hon finfint.. Men vi fick varken se valar eller delfiner, men vi sag en skoldpadda wiiiee...  Men nu har vi antligen bestamt oss for att ALDRIG mer satta varan fot i en kajak!!!

Men nu ska vi strax kila, vi hade namligen en deal med instruktoren idag.. han sa att varje gang vi rakade krocka mot hans bat var vi tvungen att bjuda han pa en ol... sa nu ska vi snart fixa oss och sen ivag mot beach hotellet, for vi ar skyldiga honom 3 ol ;) ...

Idag hade vi aven ett jatte roligt samtal med en gubbe fran tyskland som nu bor i autsralien och som har haft sommarstuga pa orust.. som pratade en blandning mellan tyska, svenska och engelska.. var nya mate :)
Heeeej da!

Kommentarer
Postat av: zandra

synd att ni inte fick testa på skydive , verkar ju skit häftigt :) lycka till med tomten, malin!! :D

2009-10-25 @ 09:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0