Fuck you like a truck

Heey everybody!!

Fixar lite med musiken just nu, såå snääääääääälla om ni har tips på bra partylåtar så ge oss dom :D

Kan inte göra något annat än att bli glad när det regnar ute för jag vet att om 8 dagar så slipper vi regn, höst, snö, slask, åååååååååååhh va underbart.


fast har inte så himla mycket att skriva om, händer inte speciellt mycket just nu faktiskt. Slutade jobbet igår och det var hur underbart som helst.




TTYS ;)

sara

Så jävla bra :D


shit

helvete vad jag komemr att sakna den svenska maten :( det var jobbigt förra gången då vi bara var borta i 2 månader. Tänk då denna gången, någon som vet om dom äter taco i australien? hoho :D


Hi guys :) 9 days left

Nu är de verkligen nedräkning, idag är det 9 dagar kvar :D 9 dagar kvar i svergie, finns inte ord för hur sjukt underbart det kommer att bli. Men har som sagt inte riktigt fattat att vi ska vara borta så länge, de kommer jag nog förstå på lördagen då vi är på väg till flygplatsen.. wwwiiiiiieeeee

Fast hade en mardröm om australien härom natten, drömde att barnen hatade oss. Fast en av tjejerna tyckte lite om oss. pappan i familjen tyckte att vår engelska var så dålig så han fattade inte vad vi sa.. Sen blev jag biten av en orm. Härlig dröm va :) men ja vet att barnen kommer älska oss:D

Någon som är ännu underbarare är att ja gör min sista dag på jobbet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
happy happy happy





/sara

God Morgon god morgon ;)

Hade en rolig dröm inatt faktiskt, inget som jag kan berätta om här ;) blir liiiite pinsamt.
Men i en del i drömmen så hade Malin fått jobb som busschaufför. och jag skulle bli hennes första resenär, gissa om jag hade en nära dödens upplevelse!! :O så var lite skakis imorse när ja vaknade, men blev genast mkt gladare när jag klev på bussen och hela bussen är full med skolbarn :D medans dom har panik för skolan som börjar så är jag överlycklig för att mitt "sommarlov" börjar nästa vecka!


you spin me right round

THAILAND 2009

ohhhh får rysningar :D snart är vi där igen. Best time of my life



                                          Förfest i Koh samui ;)

 
                                            Mopedtur wiie

 
                                                        Saras tighta ass ;)

tjuuuuuuuuuu

Tisdag idag då, alltså tre dagar kvar tills helg, woho! Hopps att de blir karlstad i helgen, upp och säga hej då till Linda och Frida. Det är juu sista chansen, och linda har jag inte träffat sen valborg så det ska bli roligt.

börjar få lite pirr i magen nu :D känns att de närmar sig, om 18 dagar sitter vi på planet redo att lyfta.


någon som vill ge mig en kamera och en mini-pc kanske ?:D försökte vinna en mini-pc men tror inte att de kommer gå så bra ;) men man ska aldrig säga aldrig.

5 dagar kvar på jobbet :D efter idag då (Y)

horoskop för idag

Oxen 21/4-21/5

Måndagen blir sällskaplig, rolig och lärorik. Det enda som känns trist just nu är ditt yrkesliv

det sistnämda stämde kusligt bra ;) höhö. men inte många dagar kavr nu ! :D


hate mondays

jahaaa då äre måndag igen, sitter på jobbet som vanligt. Slutar om 2 timmar, och då ska jag hem till LebbIsabel, ( själv så har man ju lämnat  det laget ett tag) käka taco och bara mysa, vad längesen nu. Ska bli skoj, är vrålhungrig nu så det hoppas jag att hon också är :)

Nu är de bara 19 dagar kvar, det närmar sig!

kollade på 17 again igår igen, finns ingen hetare än zac :D yumiie!

TTYL ;)

21 Day left!

Nu är de bara 3 veckor kvar, helt sjukt! :D gaaaaah! Men har fortfarande inte riktigt fattat de. Fast de kommer väl snart :)
Tips på bra musiiiiiiiiiiiiiiiiiiik tack :D?

Nu blire duschen och sen vidare mot uddevalla och sen göteborg!


baksmälla , oh yes !

Ja igår var jag med frida i göteborg all day ;) kollade i affärer och åt god mat. Kyckling och potatisklyftor typ ;) yummiiiiie !
I just looooove food. Gör ni?

Sen kom ja hem, hur trött som helst, och efter mkt om och men så blev det en utgång ;) åkte ner til stan vid elva och sen möte jag malin inne på trägårn, som was a lttle pissed off på mig sen. Hoppas att hon blir glas på mig sen när hon får smaka på min superduper goda taco som jag har gjort. bara för hennes skull :)

vart lite fööör mkt dricka igår, jag som skule vara ganska så nykter.. de gick åt helvete som vanligt, men kul hade jag,.. tror ja? ingen fylllemat för min del, grattis :D

snart över till malin för att käka TACOOOOOOOO!!

TTYL , peace out

THAIBAAAAJ

sitter och tänker tillbaks till thailand :D då jag och malin och våra nyfunna "vänner" the gay guys, satt och mölde i oss massa godis på vårt hotellrum och satt och kollade på the beach, vilket var lite roligt tyckte vi då eftersom att vi var i thailand, mkt passande ;) ! Den ena av våra nyfunna vänner förstörde dock filmen genom att prata igenom den, och sedan fortsätta prata konstant ända tills dom vid 4 på natten äntligen fattade piken och gick hem. Så vi kan ju nästan skriva en hel bok om honom här på bloggen, men då skulle ni dö redan efter första kapitlet, och det vill vi ju inte!

detta var också vår sista natt i ett "lyx" hotell rum och med lyx menar jag AC! sedan började vi snåla som gamla giriga tanter. Men eftersom att vi inte hade någon AC så slapp vi ju även oroa oss för at bli förkylda , höhö!

25 Days left!


Random pictures ;)


My lovely travelfriend ;)


Fridas riktiga jag ;)


Frida steeeeker ;)


Jag och min nya hatt =) eller mössa, kalla de vad ni vill

4 weeks left -1 day

Lalala nu är det 27 dagar kvar tills vi åker down under ;) .. Vid denna tiden sitter vi på flyget mot bangkok . hoho!
Jealous? ;) lalalala..

Yepp igår var ja malin och frida ute i gbg, skulle till trägårn, men blev inte så lyckat.. Höjdpunkten var nog när vi stötte på fittan sticker fram gunilla. hehe och maten på donken för min del .

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, imorgon är det jobb igen :/ It sucks , only 14 days left. How awesome is that ? :D
I'm very hangover so I'm going too watch some good movies now and eat some candy.

TTYL ;)

höhö!

Något att roa er med en sånhär trevlig fredagseftermiddag ;)

Liseberg, Göteborg

Två tjejer ~15 står i kön till Balder.
Tjej 1: Asså jag kan inte ens vara hemma längre, så fort jag går innanför dörren så kommer mamma och lassar massa disk på mig.
Tjej 2: Oj då, stackars dig.
Tjej 1: Äh, jag bara ställer in allt smutsigt i skåpen igen. Hon tror det är nåt fel på diskmaskinen och håller på och kollar och kollar och tar upp massa tid. Det är väldigt underhållande faktist. Bättre än TV.




OKQ8, Kiruna

Man ~45 kommer till kassan med en chokladdryck i handen.
Kassörska ~20: Det blir 15 kr.
Mannen: Men det står 10 kr på hyllan.
Kassörskan: Men lilla pucko!
Mannen (argt): VA?!
Kassörskan: Jag menar lilla Pucko! Den lilla Puckon kostar 10 kronor!


Basta ?

Japp om ni är sugan på att basta i denna sommarvärme, är ni välkomna in till telia, för här på kontoret är det ren bastu. 28 grader :P härligt värre. Svetten bara rinner. Nej då, kanske inte än, men om några timmar till så ;) alltid trevligt att basta och jobba samtidigt, aldrig provat de förut.
Någon som kan skänka en fläkt ? :) 

Woho nu har äntligen mina kläder från hm kommit, min älskade bikini :D och även mitt bankomatkort. som jag har längtat !  Ingen hit att gå till banken varje gång man ska ta ut pengar..

/sääära!

Things to do list =)

Things to do

1. Visum
2. Försäkring (saras e fixad)
3. Internationellt körkort
4. Skaffa ett litet apotek, kan ju behövas då vi sist gång var iväg fick en av oss väldiga problem med magen, då hon bajsa 15 ggr på en natt och den andra av oss sket ner sig ;) ..
5. Fixa musik
6. TRÄNA PÅ ENGELSKAN
7. Lärs oss olika spännande typsika maträtter, något tips ;) ?

ett steg närmare resan..

tjoooo, larsson and stahlberg here..

Nu har vi precis fått våra visum godkända, det gick lätt som en plätt..(mums)
vi sitter även och funderar på vad vi ska laga för mat till kidsen, och kom då fram till att vi måste lära oss göra:

- köttbullar
- pannkakor
- osv
jaa, som ni ser så kan vi laga de mesta!
vi har trots allt gått en matlagningskurs på gymnasiet, då vi båda fick VG av damen Ingrid. som alltid kallade oss för ladies(mest för att hon inte orkade lära sig våra namn).

och med mat i magen och film på tvn säger vi nu sov gott.. imorgon är det ny dag, och då ska vi båda jobba. kul jul..

God Morgon god morgon ;)

Morn på er alla:D

Fick nyss en bamsekram av en kund genom telefonen, alltid roligt med glada kunder. Och då blir man själv så mycket gladare  

Jaaa ringer vääääldigt kasst idag med. Så sitter och surfar runt på lite bloggar om australien. Och börjar verkligen fatta att snart är det vi som ska åka. Har inte gjort de tidigare men nu har ja äntligen fattat det :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieee!

sen kommer malin in :) hoppas på att det blir lite mat ? hehe . och sen fixa visum.

Kolla in denna stranden whitehaven beach http://images.google.se/images?hl=sv&ei=pzd5StWFK8aE-AbfxPHPBQ&resnum=0&q=whitehaven%20beach&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

DIT SKA VIIII!!!!!!!

hejhej/sara =)

jaaaha

det ringer väldigt dåligt just nu, men ganska skönt hinner göra andra saker ;)
och eftersom att malin inte svarar så kan jag ju skriva ett litet meddelande till henne här
har kollat lite biljetter, antingen åker vi buss till byron bay 12timmar eller flyg 2timmar:P men då får vi vänta tills på måndagen. Inte så skoj att sitta på buss i 12 timmar när vi har flygit i 28 timmar men inte så roligt att vänta tills dagen efter heller :P och behöva betala för hostel
buss: 606kr
flyg: 482kr

what do u think ?

cal me lateeeer

Hi mates :)

Hi everybody =)

Då sitter man på jobbet och har lite rast, 3 timmar och 5 minuter kvar innan jag får sluta. Hoppas att tiden rullar på.
Har faktiskt gjort ett litet träningsschema som jag MÅSTE följa. hehe för se hur det går. Och jag ska icke äta något godis ändå fram till fredag iaf, sätter 50kr på att jag inte klarar det , men vi får väl se ;) handlar ju bara om 3 dagar kan knappast vara omöjligt.
var ju två tjejer som sa att dom skule börja träna och äta bra när dom hade bokat biljetten, men vet inte riktigt vad som hände där, :D ! men nu jävlar! håll tummarna på att jag klarar mitt schema fram tills fredag iaf

Vad kan man mer berätta händer inte så himla mkt just nu, jobbar, äter och sover :P funny bunny! men idag är det 18 arbetsdagar kvar , wiie!

32 dagar kvar

Have a nice day =)
Saaaaaara

kära dagbok..

godkväll..

Jaha nu sitter jag här, ensam och övergiven i mitt kök och äter rostatbröd med smör och ost... och då undrar ju säkert ni ALLA läsare varför jag malin inte är på måndagsklubben i mollösund som alla andra... ? men idag var jag inte på humör för party, jag var helt enkelt för trött.. skönt att jag ska få sova snart tänker väl ni då..? men nej, då fick jag äran att hämta fulla fok kl 02.20 ist. kul va!?

läste just saras inlägg om mitt "stökiga" rum, okej då sara + min familj ni kanske har rätt. städa är faktiskt inte mitt intresse. Såhär resonerar jag: hellre städa mycket typ två-tre gånger i månaden, än typ lite varje dag.. se jag sparar tid och kraft.. smart va :)

till er som inte vil dö av uttråkning kan sluta läsa här...
För nu vill jag även dela med mig av min dröm, jag drömde att vi var hemma hos familjen i Australien.. :D fast allt blev inte som jag hade tänkt mig..
dels var den gamla au pairen kvar, vilket hon skulle vara i två månader till !! fy.för hon var jätte pelle, och jobbig. sen kom det en till tjej til familjen, och hon sa att hon skulle vara i familjen och jobba som underhållare (typ sjunga och sånt). och mitt all röra dyker hela min famij upp.. Jag och linda började ha värsta kattbråket (catfight).... så när jag vaknade grät jag, jag hade tårar på riktigt. inget kul att vakna till, så jag somnad om..

det var allt för ikväll. sov gott, ni som kan. ni andra får vara vakna(som mig, hoho)

P.S. Jag hittade en blankett som jag fyllde i om det internationella körkortet, så i morgon ska jag ta kopia på körkorets fram och baksida. sedan skicka det på posten, efter det så kan vi stryka en sak på vår to do list !!

viktiga saker att fixa :)

Things to do

1. Visum
2. Försäkring
3. Internationellt körkort
4. Skaffa ett litet apotek, kan ju behövas då vi sist gång var iväg fick en av oss väldiga problem med magen, då hon bajsa 15 ggr på en natt och den andra av oss sket ner sig ;) ..
5. Fixa musik
6. TRÄNA PÅ ENGELSKAN


piss

ja det är klart man börjar sent idag när man tror att man börjar tidigt. Det betyder alltså att jag skulle kunna sovit i en hel timma längre... piss. :P tur att man har en dator som man kan surfa på.

hade världens underbaraste dröm iaf =) jag och malin helt nerkladade i thaifärg i haad rin med varsin bucket, hoho :D

I hope that the time goes very fast until 5 september. Beacuse I really wanna go right now, the weather sucks here in sweden. And it's not so fun working :P
No it's just 34 minutes left to i start working.WOHO !

bye bye xo xo

here we come =)


Malins rum :)

klart att internet ska fucka precis när man ska spara inlägget :P bara att börja om

Jo jag tänkte bara att jag skulle kommentera Malins lilla inlägg lite. Hej och trevligt att du gjorde ditt första inlägg  :)
Kan ju meddela att om barnens rum ser ut som malins rum brukar göra då kommer ju vi få städa ihjäl oss, när man kommer in i Malins rum är det saker överallt och tar tusen år för henne att hitta något. Det värsta är när man ska lägga sig i sängen då är det som att ta sig igenom en hinderbana, bara för att ta sig till sängen. Men eftersom att malin har uppehåll från handbollen så kanske det är hennes nya sätt att träna och kämpa inför den perfekta strandkroppen tills australien  ? ;)

Såhär ser det ut när man delar hotell rum med henne i Thailand, kanske dags att hon börjar lära sig hur man håller iordning ?



Have a good night everybody, time to start practice on our english maybe?! It's not very good :P
sara

jahaaa, då var det min tur..

jaaoo, dags för mig att bidra lite till vår blogg. oj känns konstigt, har aldrig haft någon innan..
jaa det är såklart jag malin josefin stahlberg som skriver.

Nu börjar vi räkna ner till vår resa, bara fem veckor kvar idag :D undeeeeerbart.

Många i min familj tvivlar på mig, hur jag kommer klara av matlagning, städning osv.. (förstår inte vad dom syftar på, jag som alltid har ett fint och välstädat rum)  men jag ville bara säga att det kommer gå hur bra som helst.. jag kan, om jag bara vill. ha ha..
plus att vi kommer hjälpas åt. för vi är ju som sagt två au pairer i samma familj, vilket känns otroligt skönt..

trevlig kväll allesammans !!


Vi älskar israeler ;)



                                              



                                                  

RSS 2.0