hellre fem myror i munnen, an inga alls.. eller??

.... var lagenhet har fatt besok av onbjudna gaster. namligen ackel myror, vi dammsuger upp dom men dom kommer tillbaka lika fort.
sa i morse nar vi satt oss ner och at var frulle(flingor och macka) sa flot det runt en och annan myra i var flingskal. malin oppnar da paketet till flingorna och ser typ 10 myror gotta sig i vara flingor!!! :O
fraga oss inte hur dom har kommit in, for vi hade gjort en rejal knut om pasen..
nog om myror, tankte skriva lite om dagen igar..
vi kan ju borja med att halsa lite mer djur valkomna till familjens nya hus, pa tur var 6 stycken honer. dom var inte alls lik de svenska honerna, dom var mycket coolare.

vi tror pappan laser vara tankar, for varje gang vi sager nagot verkar han fatta.. som t ex en dag nar vi skulle aka och handla sa tyckte vi att vi hade med oss for lite pengar, typ 10 sekunder efter springer han efter oss och ger oss mer pengar. och igar var ett nytt exempel pa att han laser vara tankar, vi skrev ju att vi ville ha en ny matratt... sa vad stod pa schemat igar, joo en ny matratt.
pappan forklarde hur vi skulle gora i typ en minut, sen 3 timmar senare forvantade han sig att vi skulle komma ihag allt. no no sa vi fick fraga han igen, eftersom att vi inte vagar gora fel med maten igen.
sa igar blev det wookade gronsaker, ris, kyckling och deras vegentariska "kyckling". det smakade bra, nastan lika bra som pappan tyckte om malins vegentariska kottfars, han gav berom igar igen.

igar var det dags att farga badas har, vi hade lyckats fa ihop en utvaxt(varst malin) sara var livradd nar hon skulle farga malins har, med tanke pa att sist gang hon fargade det borjade hon lipa. men denna gang klarade vi oss ifran tarar.

idag efter var myrfrukost begav vi oss till stranden, dock lite monligt sa vi gick hem. hem kom vi, men inte in... dorren gick inte att oppna. den har kranglat lite den senaste veckan, men efter ca 5 minuter brukar vi alltid fa upp den.. men inte idag, tillslut som en grann tant och forsokte. men hon kunde inte heller, sa hon var snall och ringde till han som ager lagenheterna, men han hade bara svarat henne och sagt att om inte vi far upp dorren sa far inte heller han det. och tipsat oss att vi skulle ringa en lassmed istallet.
men tillslut kom syrran hem, och hon hade den ratta tekniken sa vi kom in :) tuuur for vi skulle snart borja jobba, trodde vi. nar vi da far ett meddelande av pappan: you can have the day off today..
kuul nar man hela tiden har gatt och trott att man ska jobba, men men vi ska inte klaga att vi ar lediga. men da blev vi oroliga, tank om vi jobbar pa halloween??? vi som har kopt drakter och allt.
det marker vi imorgon(pappan brukar hora av sig i sista sekund)

Nu ar vi matta och goda med taco i magen
ikvall ska vi ut, forsta gangen pa ett tag, eller sedan i sondags.

ha en bra helg :)

Kommentarer
Postat av: Linda

vad ska ni klä ut er till då?

2009-10-30 @ 10:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0