Godkvall eller godmorgon for eran del

Ja idag vaknade vi av att det regnade, vilket ar valdigt ovanligt.. Sa det blev en lugn morgon, dammsugde varat golv forsta gangen pa 4 veckor. Vi ar som sagt valdigt renliga av oss. Men som ursakt kan vi beratta att vi stadar 5 dagar i veckan hos familjen.

Sedan akte vi ivag till huset dar vi skulle byta lakan pa alla sanger och tvatta for en hel arme.. det blev ungefar 4 tvattar, och det ar inget ovanligt i denna familjen. Kan beratta att dom har kopt en dunke med tvattmedel som ska racka for 113 tvattar, och den ar nastan slut.. familjen har haft den oppnad i cirka 4 veckor!!! da kanske ni forstar hur mycket vi tvattar! :) alltid lika kul med lite tvatt

Efter nagra timmar kom barnen hem fran skolan.. och da blev det kaos, for bryce fyllde ar och da kom det over 5 ungar som skulle leka med dom.. alla skulle ha nudlar och andra saker (fast att vi stod och precis skulle borja med maten, kan informera att vi sa NEEEJ, men ingen lyssnar pa oss langre) sedan sprang alla barnen runt runt i huset, det lag paket och papper overallt... och mitt i allt detta kaos skulle malin aka ivag med en av tjejerna for att kopa spagetti, och lamnade sara helt sjalv med matlagning och 10 ungar!!!!
(en av ungarna som kom over var en kopia av karlsson pa taket fast en yngre variant ;) )
Malin var iallafall valdigt snabb och var fort hemma, och vi borjade med maten. Kande oss som tva mattanter sa mycket mat gjorde vi. Och nar maten val ar klar vill knappt nagon ata forutom pappan som tycker att maten smakar jatte goooooott :) . Efter det fick pappan nagot ryck och fick alla barnen i duschen och pa med pjyamasarna klockan halv sju????!!!

Da akta vi ivag for ett leta upp en stor parkering.. For att Sara skulle testa pa att ovningskora for forsta gangen pa 4 ar.. Det gick ganska bra, hon korde inte pa nagot och hon holl sig valdgt lugn.. Provade pa att parkera lite och det gick TOPPEN! Allt tack vare Malin.. Nu blir nog Ann Larsson glad nar hon laser detta!

Igar hyrde vi var andra film i rad, var typ "rea" pa filmer pa tisdagar.. Sa det kostade oss 13kr att hyra en nyhet.
Vi tog en ganska snabbt for vi hde nagra minuter pa oss innan det stangde.. nar vi val kommer hem sager smartot malin denna har jag nog redan sett? NOG??? hon mindes inte ens om hon hade sett den eller bara borjan... Hennes minne ar inte pa topp ;)
I videobutiken hittade vi aven lat den ratte komma in :) Alltsa en svensk film som finns i Australien..


Filmer kommer snart !!

BYE


Kommentarer
Postat av: Ann

Som kommentar undrar jag om Malin har tillstånd att övningsköra?

Då blir det att ta körkort när du kommer hem Sara?

Hoppas att ni har det bra med alla barnen kram

2009-10-28 @ 11:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0