thunderstorm

= aska for er som har lite svarare for engelskan :)

Nu har vi haft kasst vader i tva dagar, det har regnat och askat massor.. igar hade vi var overnattning hos familjen. den var ganska handelserik

-vi fick reda pa att om en vecka kommer en till tjej och flyttar in i var lagenhet, och inte nog med det om tva veckor kommer ytteligare en tjej och flyttar in. sa om ca tva veckor kommer vi bo 6 tjejer plus en tjej som arbetar pa kontoret. gissa om det kommer vara kaos!??

-vi fick reda pa att forra nannien var super kristen, och bad om allt och alla. nar pappan var borta tvingade hon barnen att be fore maten, vilket inte ens pappan visste forrens iforrgar.

-nar malin hamtade lillen pa dagis, berattade dagisfroken att hon hade fatt loss. nar vi sedan sa det till pappans syster sa hon att hon ocksa trodde hon hade det. 
hon avslojade sedan for oss att forra nannien hade nya loss varje vecka!!!!!!!??? hon blev galen tillslut och nastan tvattade med lusshampoo.
sa nu har vi lite latt panik varje gang barnen vill krama oss eller bli burna....

-igar sov vi ju hos familjen, barnen var allt annat an lydiga nar det var laggdags. en av dom skulle helst plotslig gora sin hemlaxa(som var tvungen att vara klar pa fredag)en ville ha bade lampan och ogonen oppna minst en timme innan hon tillslut somnade, en av dem ville somna till lego, vi sa da neeeej. da sprang han och letade upp hunden, vi sa aven da nej.. vi skyllde pa att hunden kommer bajsa i hans sang, men det var helt okej for han..jaa som sagt det blev en lang stund innan alla barnen sov, men tillslut lyckades vi. vi begav oss da till tv rummet med lite jordgubbar och vindruvor :)
det var morkt, massa regn och aska.. nar malin foreslog att vi skulle kolla pa skrackfilm, sara vara inte lika sugen pa det.. for hon visste att hon aldrig skulle kunna somna da. sa det slutade med bast i sverige istallet, som man har sett 20 tusen ganger innan.
iallafall blev vi trotta och begav oss till sangen.. bada lag tysta ett lang tag(eftersom bada trodde att den andre hade somnat) men sen sa nagon nagot och da var det kort, vi pladdrade pa som aldrig forr.
klockan blev halv 2 och askan var i full gang, nar sara plotsligt skriker: titta gubbe i tradgarden !!!!!!!
vaaaa?? ja vi bada blev livradda, vi sag en man med en pannlampa och paraply..
sen kom vi pa att det maste vara den konstiga allt till allo mannen som bor i en liten stuga i tradgarden. vi var tvunga att kika efter, sa vi smog ut i tv rummet och spanade. japp det var han, han stod och hallde nagot i poolen. hade vi inte vetat att det var han, sa hade vi trott att det var en man som ville tanda eld pa huset.. alltsa att han hallde tandvatska.

jeje nog om det, ni undrar saker hur vi kan skriva nu eftersom att vi skulle vara fast i huset heeeela helgen.
men vi ar inte sa dumma som vi ser ut 8-) vi sa till systern att vi hade kompisar fran sverige pa besok, sa vi fick sluta kl sju och borjar imorgon igen klockan tio.. men imorgon ar det ju hennes tur att vara ledig, sa vi tyckte inte det var mer an ratt..

ne nu ska vi gora annat, ha en bra helg


Kommentarer
Postat av: Linda

ååh har ni fått löss med? :P

2009-11-07 @ 12:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0