stiches!

Jaaa idag har vart haft en riktigt bra dag forutom en sak men det tar vi i slutet.. Dagen borjade med att vi gick till stranden, nastan helt folktomt??! Men sen borjade komma mer och mer men da skulle vi aka ivag till familjen. Trakigt eftersom att det har vart daligt vader ett par dagar sa har inte stekt pa ett tag.
Kom iallafall hem till familjen, gjorde klart allt pa 20 minuter och satte oss for att vanta pa tvatten. Sen kom pappan hem och berattade att vi kunde badda om lillans sang, ta oss nagot och ata och sen kunde vi fa ledigt restan av dagen. Hurrraaaaaaaa! Baddade om lillans sang pa 2 minuter och sen akte vi upp till lighthouse for att ta lite turistbilder at er :) .. sa det kommer snart.

Sen kom Malin pa den smarta ideen att vi kunde ta ett kvallsdopp, sa vi gick till stranden for att ta ett dopp. Men bada stod vi strandkanten ett bra tag och funderar pa om vi ska skippa att bada for vagorna var sa stora.. Fast vi ar ju inte dom som ar dom. Sa vi slangde oss ut ur vattnet.. Hur harligt som helst var det.. Men sen nar vi skulle ga upp sa hade vi kommit helt fel och var nastan dar alla stenar och klippor ar.. Och precis nar vi skulle ga upp kom en stor vag och jag akte rakt in i klipporna... aaaaaaaajjjjjjjjjjj! Malin fattade inte vad som hade hant sa hon bara kom igen sara, det var bara en skrama.. Vi kommer upp till strandkanten och det bara forsar blod fran mitt ben. Tur var fick vi hjalp av en kille som sa att vi borde ga bort till "sjukstugan" sa jag haltade dit med malins hjalp.. och hoppades pa att jag inte skulle behova sy, men nar vi kommer fram kollar dom pa saret och fragar om dom ska kora oss till sjkuhuset. Men vi sa att vi klarade oss, sa vi gick bort mot sjukhuset och sjalvklart behovde jag sy. Blev 4 stygn, kommer bli ett riktigt fint arr :) .. Sa nu ser jag ut som halta lotta nar jag gar... Ska iaf halla mig borta fran vagorna pa ett tag! Nasta gang kanske det ar Malins tur! :P

Tack for hjalpen malin :) och tack for att jag fick lana din hand forut nar jag fick sprutan och for att du bar mig pa ryggen!

Och nu blir det movietime tror vi !!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0