long time no see!

jaa har var ett tag sen vi skrev, vad ska vi skylla pa tro?? tror mest att det ar att vi inte har haft nagon lust de senaste dagarna.
men vi har i allafall haft en toppen tid sedan vi skrev sist. vi har varit lediga, fre, lor, son, man och tisdaaaaag. gud sa skont.

dagarna bestod av att vanda pa de sista korvorena, med tanke pa att vi brukar fa lon pa fredagar, men da var vi ju lediga.. men vi hann med mycket mer an att vanda pa pengar.
det blev ganska mycket party dessa dagar, dels halloween(bilder kommer snart)
sen var det sondag, och da brukar ju andra stader vara stendoda. men inte byron, sa vi satte oss pa stranden och korde vin lekar med nagra nyfunna vanner.
mandag kvall blev det film tittande med samma vanner som var pa stranden. vi sag pa en thriller som vi hade hyrt. vilka tror ni blev raddast, vi tjejer eller killarna vi var hos?? Jooo dom, dom tyckte den var superlaskig och skrek ett antal ganger...
sen nar det blev tisdag trodde vi verkligen att vi skulle jobba, men da fick vi annu ett sms av pappan dar det stod att vi var lediga igen. wihoooo, vi fick da aven hora att det var melboure cup. alltsa festdag for alla, hela dagen lang. folk gick runt i lite finare klanningar och blommor i haret, dock inte vi..
sen onsdagar borjar vi alltid kl 12, men pa morgonen fick vi annu ett sms. "ni kan komma kl 2 idag" skooont, drog till stranden.. och dar var det varmt, shiit det var den varmaste dagen sen vi kom hit. vi var helt slut hela dagen.

nar vi kom till familjen borjade vi fundera pa om pappan har latit oss vara lediga for att han ska ova in en ny nannie?? for alla barnens rum var jatte stadade, och aven huset.
sen nar vi borjade tvatta alla tvattkorgar sa pappan: men dom hade jag redan gjort(sakert tankte vi da, maste vara en ny nannie nagonstans)
sa det aterstar att se.

nu har pappan akt till sydney, vilket innebar att vi har 5 dagar helt sjalva med barnen, morgon till kvall. dock har pappan varit valdigt snall och fixat overnattningar till alla barnen utan tva. plus att han har fixat sa att hans syster ska vara med oss. :)
skoont, med tanke pa att barnen brukar kora ganska mycket med oss nar pappan inte ar med.

sa nu kommer det ga lika lang tid igen tills vi skriver nasta gang.

vi lever och har det super bra!! vi har bara 4 veckor kvar hos familjen, det kanns sadar. tiden har gatt sa sjukt fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0